Begin juni zijn alle omgevingswerken rond seniorensite Ten Hove afgerond. Tegen de zomer genieten bewoners en bezoekers van een goed toegankelijk lokaal dienstencentrum, woonzorgcentrum en mooie serviceflats  met de nodige parkeerplaatsen. Verpozen in de cafetaria of een wedstrijdje petanque spelen behoren ook tot de mogelijkheden.

Een mooie verharding afgewisseld met voldoende groene aanplanting zorgen ervoor dat het rond Ten Hove aangenaam vertoeven is. De aanleg van de parkings, terrassen en de beplanting namen twaalf maanden in beslag. Je kan het woonzorgcentrum en lokaal dienstencentrum gemakkelijk bereiken via de hoofdingang aan de kant van de Jakob Smitslaan.

Parkeren

Er zijn verschillende parkings voorzien op de OCMW-site:

  • Parking naast de Werkwinkel en naast het Trefpunt: deze zijn voorbehouden voor bezoekers.
  • Parkings links en rechts van het lokaal dienstencentrum: deze zijn voorbehouden voor serviceflatbewoners en bezoekers.
  • Parking achter het woonzorgcentrum: deze is voorbehouden voor personeelsleden. In het weekend stelt het OCMW deze parking open voor iedereen.

Belbushalte

Maandag 19 mei plaatste De Lijn een bijkomende haltepaal aan de ingang van Ten Hove in de Jakob Smitslaan. Om een rit met de belbus te reserveren, contacteer je minstens twee uur vooraf de belbuscentrale. De telefonist helpt je graag verder en brengt jouw reservatie meteen in orde. De belbus pikt je dan op het afgesproken moment op aan de afgesproken halte.

Ontspannen en verpozen

Door de heraanleg van de omgeving is het voor iedereen aangenaam vertoeven op de OCMW-site. In de cafetaria kan je gezellig iets drinken of bijbabbelen met vrienden. Drie petanquebanen zorgen voor sportieve ontspanning. Op de talrijke banken kan je rustig even verpozen.